Bedrijfspodotherapie

Biedt u Bedrijfspodotherapie aan? Wij hebben een  betaalwijze speciaal voor u. U koppelt een patiënt snel aan een bedrijf en bepaalt welk deel van de factuur u naar het bedrijf stuurt. Ook maakt PodoFlow automatisch de verzamelfactuur aan en werkt het factuuroverzicht bij. Zo houdt u altijd volledig overzicht welke facturen er richting welke debiteur voor de betreffende patiënt zijn uitgestuurd. In onze video leggen we uit hoe dit werkt. 

In slechts 2 kliks een optimale scan

Met trots presenteren we onze samenwerking met onze partners Voxelcare en CAM Foot Products. Vanaf nu kunt u daardoor vanuit PodoFlow met slechts 2 muisklikken een kwalitatief hoogwaardige scan aanmaken. Waarna u in Voxelcare direct door kunt gaan met het modelleren en frezen/ 3D printen van de zool. In het proces wordt conform MDR automatisch een conformiteitsverklaring met unieke productcode aangemaakt en op de zool verwerkt. 

Ervaar het gemak van FlexiDocFlow

Met PodoFlow werken we er iedere dag hard aan om iedereen in de praktijk blij te maken. Daarom zijn we super trots op onze nieuwste aanwinst: FlexiDocFlow.  

Communiceer volautomatisch in uw eigen huisstijl via het door u gewenste kanaal (e-mail of brief) en volledig in lijn met MDR en AVG richtlijnen, snel, eenvoudig en persoonlijk vanuit de casuïstiek.

FlexiDocFlow komt standaard met onze kant-en-klare communicatiesjablonen waarmee u binnen onze casuïstieken met één druk op de knop volautomatisch en gepersonaliseerd met uw patiënt communiceert. Ieder sjabloon kunt u naar eigen smaak wijzigen. Ook voegt u eenvoudig zelf nieuwe communicatiesjablonen toe.

Meten is weten 

Met actueel inzicht in uw patiënttevredenheid bieden we u de sleutel naar zichtbaarheid van uw praktijk in heel Nederland. Via onze integratie met QDNA meet u automatisch hoe tevreden uw huidige patiënten zijn én wordt de kwaliteit van uw praktijk meteen ook zichtbaar buiten uw klantenkring op Zorgkaart Nederland. Nieuwsgierig hoe dit werkt?

Inspiratiesessie: hoe verlaag ik mijn administratieve lasten? 

 

Uw administratieve druk neemt steeds meer toe. Zeker met de Medical Device Regulation (MDR). Daarom gaan we graag het gesprek aan hoe we deze lasten kunnen verlichten. Natuurlijk hebben wij zo onze ideeën. Maar wij zijn vooral benieuwd naar hoe jullie dit zien! Neem deel aan onze inspiratiesessie en laten we elkaar inspireren in deze interactieve inspiratiesessie.