Volledig overzicht op praktijkniveau

PodoFlow geeft u snel en eenvoudig overzicht in uw planning per locatie of podotherapeut. U kunt: 

 • In één overzicht zien wie wanneer werkzaam is op een locatie;
 • Alle agenda’s van een praktijk naast elkaar inzien;
 • Vanuit het overzicht inzoomen op één of meerdere therapeutagenda’s; 
 • Afspraken en afwezigheid direct wijzigen vanuit het overzicht. 

 

Zo maken we het plannen voor u makkelijker.  

Meer tijd voor wat echt belangrijk is

 Verlaag uw administratieve lasten door uitbesteding van niet-zorginhoudelijke activiteiten. Door onze integratie met Infomedics draagt u uw facturatie en debiteurenbeheer voor eerstelijnszorg eenvoudig over aan de marktleider op dit gebied. Uw facturatieproces verloopt naadloos en automatisch vanuit de casus waardoor u meer tijd heeft voor uw zorginhoudelijke activiteiten.

PodoFlow en Payt zorgen voor snelle en eenvoudige betaling

PodoFlow biedt u een naadloze integratie met Payt. Samen zorgen we er voor dat u patiënten eenvoudig automatisch een digitale factuur kunt sturen met iDEAL betaallink. Zo krijgt u grip op het innen van uw facturen. Ook besparen we u samen tot 80% van uw tijd besteed aan debiteurenbeheer door de automatisering van herhalende administratieve taken.   

Casuïstieken bewegen met u mee

De casuïstieken in PodoFlow bieden met hun milestones een robuust vangnet, zodat geen belangrijke stappen in de casus worden overgeslagen. Tegelijk bieden ze ook de flexibiliteit om het administratiemoment van een behandeling zelf te bepalen. Met handige taakherinnering zodat u niet vergeet de gegevens aan te vullen, terwijl u zelf bepaalt wanneer u dit doet.

Duurzaam en snel factureren

Ieder patiënt is uniek. Daarom wilt u op verschillende manieren met uw patiënt kunnen communiceren. In PodoFlow kunt u alle factuurinformatie nu ook digitaal sturen. Dat bespaart papier, tijd en geld. Met de gepersonaliseerde e-mails in FlexiDocFlow mailt u facturen en conformiteitsverklaringen AVG-proof in eigen huisstijl naar de patiënt. Het allermooiste is: dit kunt u direct vanuit de casus. 

Zie het gemak van de 3D-voetscan in actie

Na onze eerdere aankondiging over de 3D voetscan in samenwerking met Voxelcare laten we in onze video zien hoe het in de praktijk werkt. In vogelvlucht zie je:

 • Hoe je vanuit een afspraak een consult kan starten
 • Hoe je doelgericht gegevens vastlegt in PodoFlow
 • Hoe je met 1 klik de patiëntgegevens naar Voxelcare stuurt
 • Hoe je met 1 klik in Voxelcare de aangemaakte scan-werkorder start
 • Hoe je met iPad en de Podoscoop in een handomdraai een kwalitatief hoogwaardige 3D-scan uitvoert
 • Hoe simpel en precies het modelleren in Voxelcare is
 • Hoe de facturatie daarna automatisch verloopt
 • Hoe we met de conformiteitsverklaring en de MDR product-code op de zolen aan de MDR-wetgeving voldoen

Welkom terug!

Met ons slimme oproepbeheer zorgt u ervoor dat uw klanten periodiek terugkomen. Met onze ingebouwde intelligentie zorgen we er automatisch voor dat u een gezonde spreiding in uw agenda heeft. Wat kunt u zoal?

 • Na elke afspraak plant PodoFlow automatisch een oproep in. Deze oproep verstuurt PodoFlow automatisch op het ingeplande moment.
 • Plan eigen oproepcampagnes in. U bepaalt zelf hoe ver u terug wilt gaan in de tijd en hoeveel patiënten u oproept per campagne.
 • Bepaal per oproep zelf hoe u de patiënt wilt oproepen: per Mail of Post. 
 • Bij verzendmethode Post maakt PodoFlow automatisch printbare adresstickers, zodat u uw eigen uitnodigingskaartjes kunt gebruiken;
 • Bij verzendmethode Mail kunt u automatisch uw eigen huisstijl als Sjabloon gebruiken.
 • Krijg direct overzicht over al uw verstuurde oproepen via ons oproeprapport.

Bedrijfspodotherapie

Biedt u Bedrijfspodotherapie aan? Wij hebben een  betaalwijze speciaal voor u. U koppelt een patiënt snel aan een bedrijf en bepaalt welk deel van de factuur u naar het bedrijf stuurt. Ook maakt PodoFlow automatisch de verzamelfactuur aan en werkt het factuuroverzicht bij. Zo houdt u altijd volledig overzicht welke facturen er richting welke debiteur voor de betreffende patiënt zijn uitgestuurd. In onze video leggen we uit hoe dit werkt. 

In slechts 2 kliks een optimale scan

Met trots presenteren we onze samenwerking met onze partners Voxelcare en CAM Foot Products. Vanaf nu kunt u daardoor vanuit PodoFlow met slechts 2 muisklikken een kwalitatief hoogwaardige scan aanmaken. Waarna u in Voxelcare direct door kunt gaan met het modelleren en frezen/ 3D printen van de zool. In het proces wordt conform MDR automatisch een conformiteitsverklaring met unieke productcode aangemaakt en op de zool verwerkt. 

Ervaar het gemak van FlexiDocFlow

Met PodoFlow werken we er iedere dag hard aan om iedereen in de praktijk blij te maken. Daarom zijn we super trots op onze nieuwste aanwinst: FlexiDocFlow.  

Communiceer volautomatisch in uw eigen huisstijl via het door u gewenste kanaal (e-mail of brief) en volledig in lijn met MDR en AVG richtlijnen, snel, eenvoudig en persoonlijk vanuit de casuïstiek.

FlexiDocFlow komt standaard met onze kant-en-klare communicatiesjablonen waarmee u binnen onze casuïstieken met één druk op de knop volautomatisch en gepersonaliseerd met uw patiënt communiceert. Ieder sjabloon kunt u naar eigen smaak wijzigen. Ook voegt u eenvoudig zelf nieuwe communicatiesjablonen toe.

Meten is weten 

Met actueel inzicht in uw patiënttevredenheid bieden we u de sleutel naar zichtbaarheid van uw praktijk in heel Nederland. Via onze integratie met QDNA meet u automatisch hoe tevreden uw huidige patiënten zijn én wordt de kwaliteit van uw praktijk meteen ook zichtbaar buiten uw klantenkring op Zorgkaart Nederland. Nieuwsgierig hoe dit werkt?