Bekijk hoe we iedereen in de praktijk blij maken

WTZaP! Dé PodoFlow oplossing voor een WTZa-proof financiële administratie

Wij helpen u bij het voldoen aan de nieuwe zorgmodule (preventie voetulcera) met ons preventie voetulcera rapport. U krijgt per jaar, per kwartaal, per indicatie chronisch en/of diabetes en per zorgprofiel inzicht in uw preventieafspraken. U ziet zo snel of u alle preventieafspraken heeft gehad en welke nog ingepland moeten worden. Door onze unieke koppeling met DMvoetzorg ziet u zelfs of uw patiënt reeds een preventieafspraak bij de pedicure heeft gehad.

Zorgeloos overstappen? Daar zorgen wij voor met ons duidelijke overstapproces waarbij we u van start tot finish begeleiden. Ook krijgt u van ons een vooraf, volledig op uw praktijk ingericht EPD met werkende connecties naar o.a. Vecozo, Infomedics, DMvoetzorg, QDNA, een eigen testomgeving en we zetten alle belangrijke data natuurlijk ook voor u over.  

App je even voor mij? Met onze memo-functionaliteit communiceert u veilig en rechtstreeks vanuit PodoFlow met iedereen binnen uw praktijk. Het zelfde gemak als Whatsapp, maar dan binnen PodoFlow.

PodoFlow heeft Zorgmail volledig geïntegreerd binnen de casuïstiek. Daarbij kiest u wie u betrekt bij de behandeling, alleen de huisarts of (ook) de zorgverlener. PodoFlow herkent automatisch de verzendgegevens. Wilt u het behandelplan meesturen? Dat kan! Met slechts één vink genereert PodoFlow dit automatisch en voegt het toe.

Ons afsprakenoverzicht biedt u in de door u gewenste tijdsperiode een schat aan managementinformatie. Hoe goed heeft u het gedaan? Plant u handig? 

Dat loopt gesmeerd! Met ons intelligente zolenbehandelplan bieden we u alles om het aanmaken, modelleren en repareren van zolen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Op een dag komt er super veel op je af. Administratief bijblijven is dan lastig. Tussendoor maak je snel krabbels op een post-it om niets te vergeten. Dat is niet meer nodig. PodoFlow houdt voor jou bij waar je aan begonnen bent, maar nog niet afgerond hebt en maakt hier automatisch een persoonlijke takenlijst van aan. Einde dag open je gewoon jouw persoonlijke takenlijst en vanuit deze lijst kan je direct verder waar je gebleven was. Zo rond je alles eenvoudig af.

Tijd is geld! Met ons slimme afspraakfilter vindt u automatisch de juiste open plekken over al uw agenda’s en praktijklocaties heen. Dat bespaart flink tijd en geld! De patiënt ontvangt automatisch bevestiging met informatie over afspraak en locatie (zoals toegankelijkheid en herkenpunten).

 

Rechtstreeks aanvullende zorg declareren naar verzekeraar. Op basis van het verzekeringspakket wordt automatisch de vergoeding bepaald en de kosten gesplitst. Declaraties voor de verzekeraar gaan naar Vecozo. Een patiëntbetaling kan op rekening, via PIN, Infomedics of Payt

Waar liggen kansen in uw praktijk? Met ons omzetrapport krijgt u op elk gewenst moment volledig en actueel zicht op o.a. de omzet per periode, therapeut(en), praktijk(en), productgroep en per therapeut per praktijk. Voor eigen analyse kunt u gegevens eenvoudig naar Excel exporteren.

 

Stuur op bezetting met ons wachttijdoverzicht. Per locatie ziet u de wachttijd. Zo kunt u vroegtijdig uw bezetting aanpassen voor betere spreiding. Ook krijgt u slimme analysemogelijkheden, zoals filteren op periode, behandelduur, locaties en therapeuten.

Heeft uw behandeling effect? Door de pijnscore aan begin en einde van de behandeling te vergelijken ziet u het effect van de behandeling en factoren die invloed hebben op het resultaat. Uiteraard alleen van patiënten van wie u hier toestemming voor heeft.

PodoFlow is vanaf nu direct gekoppeld met DMvoetzorg, de meest gebruikte oplossing onder pedicures. Dit biedt u handige voordelen en maakt uw samenwerking met pedicures zo makkelijk mogelijk.

Bij uw dagelijkse werkzaamheden wilt u met een actueel zorgverlenersbestand werken. In de praktijk is dit helaas vaak een tijdrovende klus. Daarom hebben we nieuwe functionaliteit toegevoegd waarmee u met gemak uw zorgverlenersbestand actueel houdt.

Krijg snel en eenvoudig overzicht in uw planning op praktijkniveau of per locatie of podotherapeut. U ziet in één overzicht wie waar en wanneer werkzaam is. Ook kunt u praktijkagenda’s naast elkaar inzien, inzoomen op één of meerdere therapeutagenda’s en afspraken en afwezigheid direct in het overzicht wijzigen. 

Verlaag uw administratieve lasten door uitbesteding van niet-zorginhoudelijke activiteiten. Door onze integratie met Infomedics draagt u uw facturatie en debiteurenbeheer voor eerstelijnszorg eenvoudig over aan de marktleider op dit gebied. Uw facturatieproces verloopt automatisch vanuit de casus waardoor u meer tijd heeft voor uw zorginhoudelijke activiteiten. 

Via onze naadloze integratie met Payt stuurt u automatisch patiënten een digitale factuur voorzien van een iDEAL link. Ook besparen we u tot 80% van uw tijd besteed aan debiteurenbeheer door de automatisering van herhalende administratieve taken.   

Casuïstieken in PodoFlow bieden met hun milestones een ideaal vangnet, zodat u geen belangrijke stappen vergeet. Tegelijkertijd bieden ze de flexibiliteit om het administratie moment van een behandeling zelf te bepalen. Met taakherinnering zodat u niet vergeet gegevens aan te vullen.

In PodoFlow maken we een volledige 3D voetscan klantreis samen met Voxelcare mogelijk: van het starten van de casus tot en met het modelleren en factureren.

Met onze een betaalwijze  speciaal voor bedrijfspodotherapie koppelt u een patiënt eenvoudig aan een bedrijf en bepaalt u welk deel van de factuur u naar dit bedrijf stuurt. De verzamelfactuur maken we automatisch aan en werken het factuuroverzicht bij.

Welkom terug! Met onze oproepbeheer functionaliteit roept u snel en eenvoudig patiënten op voor een afspraak. U blijft gemakkelijk in contact met uw patiënt en verhoogt uw retentie.

Ieder patiënt is uniek. Daarom wilt u flexibel kunnen communiceren met uw patiënt. In PodoFlow kunt u nu alle factuurinformatie ook mailen: direct vanuit de casus! Dat bespaart papier, tijd en geld. Met de gepersonaliseerde e-mails in FlexiDocFlow mailt u facturen en conformiteitsverklaringen AVG-proof in eigen huisstijl naar de patiënt. 


Vragen?

We horen graag van u! Neem contact op en ontdek wat we voor u kunnen doen.